1.04.2012

kim-II

- onu vurmamalıydın.
- ndn?
- görmüyor musun 'lr bizi trk tti.
- kim?
- boşvr.
- anladım.

bu gecenin bu saatinde bu adamla konuşan bu kadın neden bunca şeyin bu olduğuna dair kafa yürütmeyi bir kenara atıp kendine bir tuvalet diktirmeye karar vermişti. ancak bir sorun vardı: bu film, pornoydu.

oynaşan tekeleri gördüğünüz ilk anda aklınıza gelen; dürümlenmiş bir cevabın nasıl olup ta bunca hipopotamı doyuracağıdır. bence bu dali'nin tüm sorularından daha ağır. bence de.

daha yaratıcı olmak için tek suçun kapuska.

toplanan kelimelerin hasatında kullandığınız yöntemler sıklıkla ürün kaybına neden olur. en basitinden 3025'in 418 ile çarpımına dair davanın bu konuda bir kanıt oluşturmasını bekleyemezsiniz. sonuncu celsede davayı topografinin düşürmesini de ayrı bir komedi olarak gösteremezsiniz de.

temmuzun en soğuk gününde bu fikrin aklınızdan kaldırılcağını bilme çok sancılı bir süreç olabilir ve kan almak için banka bulamayabilirsiniz. bu nedenle en yakın pencereye koşun. mutlaka kaybın daha fazlası ödenir.

geri döndüm. hala dedektiflik yapmam gerekiyor. bugün renkler sorgulanacak. birinciliği tabii ki beyaza vermediler. gece yakalayabildik hepsini zaten. doğanın saklandığı karanlık tekinsizliklerden.

- bu gece zor mu?
- biraz zor olduğunu söylemişti atlas.

doğa, insana küstü. çünkü çoğumuz dünyanın taşrasında yaşıyoruz ve tecavüz için onu kovalamamız, ne yazık ki, pek hoş değil. suçun yüksekliği...

neyse yarına bakarız. topu topu işkence yapıp iki yanını sıkacağız.

sevgili okuyucu, şu ana kadar sana açıklama gereği duymadığım mevzuatları uyguladığımın farkına varmışsındır umarım. ya da umursamamışsındır. neyse, bu bir şeyleri değiştirmeyecek.

en son ne zaman mastrübasyon yaptın? kediler ve imamlardan önce. vajinismus, fiyatlarımıza dahildir.

bunun birkaç hayatı değiştireceği belliydi. ama asansörden inmeye çekinmedi. ve elindeki pimi çekip bağırdı:

-sucuklu sandviç!

şikayetler, şikayetler, şikayetler... bu haldeyken birisinin kafasını toplaması biraz zor değil mi? özellikle benim.   farkında mısın; seni ben doğurttum.

"işbu makale, bahsi geçen hiçbir canlıya maddi yahut manevi zarar vermemiş olup, mütemadiyen işbu şahısların farklı evrenlerde yeniden yaratılmasına aracı olmuştur. gereği düşünülmüştür; dün gece yarısından itibaren işbu yazıda hak sahibi olan karaktere, geri kalan kısmıysa türk hava yollarına koyun derisi olarak serilecektir. bilgilerinize haz ederim."

makam konusunda birçok bireyle ayrı ayrı tartışmaya girdim. kullanılan şeyler genellikle fil, aslan ya da orangutandı. ama turuncu olmayanlarından. mavileri daha mütehassıs.

ve bugün bir ülke olarak başkanımızı değiştirme kararı aldık. hiç komik değildi. ama herkes korkarak kaçtı.

bence de bu olmalıydı. yapılan rengarenk bir gökyüzünün önüne montofon inekleri yığmaktı. bu büyük bir dönüm noktası olacaktı; çünkü çoğu 42. makinedekileri bozacak düzeyce gagavuzca biliyorlar.

- bir adet başka bir memlekete göç lütfen.